Bajban lehet Erdélyi Mónika? Elárverezik a házát - ifaktor
Erdélyi Mónika az Ébredj Velünk című reggeli műsorban egy sárga kanapén, rózsaszín pulcsiban.

Erdélyi Mónika a Mónika-show egykori műsorvezetőjeként lett országszerte ismert. A műsorvezetőnő mostanában közösségi oldalain leginkább lányával mutatkozik, akivel rengeteg időt tölt.A promotions.hu-n jelent meg egy cikk, amely szerint az egykori Mónika-show házigazdája mostanában anyagi gondokkal küzdhet, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy Mónika házát elárverezik. Az utóbbi években több mint nyolc végrehajtási eljárást kezdeményeztek vele szemben, amelyek mind egy személyhez fűződnek.

Szinte az összes végrehajtási eljárást, amit az évek során bejegyeztek Erdélyi Mónikáék házára, Schadl György intézte. A férfi neve nem véletlenül ismerős: ő a végrehajtói kar elnöke - írja az Indirekt. Az elmúlt évek alatt a férfi nevéhez köthető végrehajtási eljárások jóval több mint ötvenmillió forintos terhet jelentettek Erdélyi Mónika számára.

A ház elárverezéséről szóló felhívást a Blikk szúrta ki. Az érdi ház kikiáltási ára 49,5 millió forint, amelyet az egyik ingatlanokra szakosodott internetes portálon is hirdetnek.

„Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap”

– látható a hirdetésben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!