Erdélyi Mónika válásából egy árverésre bocsátott ház maradt - ifaktor
erdélyi mónika elegáns ruhában mosolyog

500 ezer forint híján 50 millió forintért kínálják Erdélyi Mónika Érden található családi házát.


Erdélyi Mónika a válását követően elképesztő nehézségeken megy keresztül. Jelenleg is küzd ex-férjével és könnyen elképzelhető, hogy a vagyonmegosztási eljárás miatt került fel az egyik ingatlanok eladásával foglalkozó weboldal kínálatába a Pest megyében található ház.

Az ingatlant 49,5 millió forintos áron hirdetik, azonban felhívják a figyelmet arra is, hogy árverés keretein belül lesz a ház megvásárolható, valamikor tavasszal. Korábban már hirdették ezt a házat, de akkor sem talált gazdára, most pedig, hogy az átfutási idő a bonyolult jogi helyzet miatt több hónap is lehet, így még kevesebb rá az esély.

A ház Érd egyik teljesen jól frekventált, csendes környékén található, mely két szintes és remekül élhető, de egy külső felújítás mindenképp ráférne. „Csak kívülről megtekinthető” hívja fel a figyelmet az ingatlan alatti szöveg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!