Érkezik a Survivor konkurens műsora, a Totem - ifaktor
Ördög Nóra áll a Totem logója mellett

A Tv2 augusztus 22-én elindítja az RTL Klub Survivor című műsorának konkurens változatát, a Totemet. A műsorvezetője Ördög Nóra lesz.


A műsorban kalandorok játszanak és a céljuk az, hogy megszerezzék a hét kristályt, amiért keményen meg kell küzdeniük. A műsort vasárnap este láthatjuk először a tévé képernyőin és onnantól kezdve minden hétköznap este is.

A két műsor között a legnagyobb különbség az az, hogy a Tv2 Totem című műsorát hazánkban, pontosabban a Bakony táján játszák a Survivorral ellentétben. A produkcióban két hétfős sztárcsapat küzd meg egymással, majd a nyertes bezsebelheti a 10 millió forintos jutalmat.

„A szarvasok csapatát erősíti majd: Csősz Boglárka, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo, Szőke Zoltán, valamint instruktoruk, Novák Zalán. Varga Ferenc vezetésével ellenük szállnak majd harcba a farkasok: Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor"

- írja a Tv2 hivatalos oldala.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!