Érkezik Janet Jackson dokumentumfilmje, amit tőle hallhatunk - ifaktor
Janet Jackson fekete fehér képen kiengedett hajjal mosolyog

A négy órás dokumentumfilm bemutatja Janet Jackson életét, többek között apja elvesztését és a 2004-es Super Bowl szereplését is.


Janet Jackson kibújtatta a szöget a zsákból és a két estés dokumentumfilmjének előzeteséről lerántotta a leplet. A film 2022 januárjában érkezik majd, együtt ünnepelve a sztár első albumjának 40. évfordulójával.

Jackson olyan barátai, mint Mariah Carey vagy Paula Abdul is láthatók már az előzetesben, ahol arról beszélnek, milyen különleges kapcsolatuk van Jacksonnal.

„Ő egy igazi belevaló csaj."

mondta Carey.

Családtagok, testvérek is láthatók, akik őszintén nyilatkoznak az előadóról.

Jackson elmondja, hogy sok minden más perspektívába került mára, ugyanis amíg fiatal volt, mindenre és mindenkire azonnal igent mondott. Ez a sztori nem egy egyszerű, könnyen emészthető dolog lesz, valamint azt is elmondta, hogy a saját történetét ő maga meséli majd el, nem pedig valaki más szemüvegén keresztül láthatjuk azt.

Az előadó filmjében többek között szó lesz apjának tragikus elvesztéséről és archivált videókat és dokumentumokat is megmutatnak majd, valamint a 2004-es Super Bowl fellépéséről is, ahol Justin Timberlakekkel énekelt.

Janet a film rendezője is egyben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!