Ez adott erőt Kulcsár Edinának a legkeményebb időkben - ifaktor
Kulcsár Edina és CSuti.
Kulcsár Edina új Instagram-bejegyzésében mesél róla, hogy mi az a dolog, amire a legrosszabb időkben is számíthatott az utóbbi egy évben.


A Nyerő Páros című realityben sokakat hidegzuhanyként ért, hogy a közösségi médiában mindig jókedvű páros, Csuti és Edina házassága válságban van. Nem véletlen, hogy úgy gondolták, a műsor jó lehetőség arra, hogy új megvilágításba helyezzék a kapcsolatukat. A játékok során ugyanis olyan helyzetekben kellett közösen boldogulniuk, amelyek nem fordulnak elő a mindennapokban.

Kulcsár Edina néhány napja egy hosszú posztban mesélt róla, hogy 2021 igazi mélypont volt számára – egyértelmű okok miatt –, de végre eljutott odáig, hogy őszintén beszéljen problémáiról családja előtt is.

„Bár 2021 több szempontból sem volt a legjobb évem, viszont a mozgás sok esetben erőt adott, felpörgetett és segített kicsit kiszakadni a hétköznapokból. A mozgáson túl az egészségtudatosabb étkezés is sokat segített. Olvastam egy kutatást, aminek eredményeként azt írták, hogy a nőknek még inkább fontos a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás a jó mentális állapothoz, hiszen náluk gyakoribbak a pszichés betegségek, szorongás illetve depresszió. Persze az egészséges életmód és mozgás nem old meg mindent, de fizikailag, és mentálisan is segít.”

– írta Edina.

A teljes bejegyzést ide kattintva láthatod.

Sokáig úgy tűnt egyébként, szépen lassan rendbe jön a házasok kapcsolata, azonban Edináék már figyelmeztettek mindenkit: ez még odébb van, de jó úton haladnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!