Erre az újabb őrületre készül Elon Musk - ifaktor
Elon Musk fehér ingben integet egy fehér autó előtt

Egy szavazást bocsájtott napvilágra, ami Elon Musk-ot arra vezérelheti, hogy új közösségi oldalt hozzon létre.


Elon Musk úgy döntött, hogy nem rejti véka alá gondolatait, és egy új Twitter-szavazást indított el, aminek eredményétől sok mindent függővé tesz. Leginkább azt, hogy indítson-e egy új közösségi oldalt, amivel lepipálhatja a Twitter-t, vagy a Facebook-ot.

A milliárdosnak hatalmas befolyása van a közösségi médiában. Egy tweet, vagy egyetlen szó nem csak a platformon okozhat felfordulást, de a tőzsdén is, vagy akár abban az iparban, amiről szól a poszt. Ezt a „hatalmat” kihasználva úgy döntött, hogy szavazásra bocsájtja, miszerint a Twitter engedi-e a szabad gondolatok kifejtését?

Szerinte ahhoz, hogy egy demokratikus rendszer, tökéletesen funkcionáljon, szükség van arra, hogy ne korlátozza le egy oldal, a bizonyos, nem feltétlen rossz felfogású hozzászólásokat, gondolatokat. Egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményt hoz, vagy hozott a szavazás, de az biztos, hogy Musk figyelmeztette az internet népét:

„A szavazásból leszűrt adatok nagyon fontosak lesznek. Szavazz körültekintően!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!