Erzsébet Királynő újra emberek között! - ifaktor
Erzsébet Királynő két ló között

A 96 éves Erzsébet Királynő egészségi állapota lehetővé tette, hogy újra emberek közé mehessen és részt vegyen egy eseményen is.


Erzsébet Királynő betegsége óta először mutatkozott emberek között. A 96 éves brit uralkodó egy egyszerű, utcai öltözetben látogatott ki a Royal Windsor-i Lóbemutatóra. Amikor megérkezett, akkor egy darabig az autójából nézte az eseményeket, majd felkísérték a páholyba, ahol fia, Eduárd wessexi gróf mellett foglalt helyet.

A bemutató érdekessége pedig egy családi érdekeltség is volt, hiszen Eduárd lánya, Lady Louise volt a műsorvezetője az egész eseménynek. Erzsébet Királynő betegsége és Fülöp Herceg gyászának további feldolgozása miatt, régóta nem szerepelt emberek között. A virtuális térben viszont kötelezettségei vannak, amiket muszáj elvégeznie. A szoros napirendet videóhívások, megbeszélések és privát ügyek intézése tölti ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!