Erzsébet királynő ezért mondta le a karácsonyi ebédet - ifaktor
Erzsébet királynő

Sajnos idén is megbolygatják a királyi család háza táján a dolgokat, így Erzsébet királynőnek le kellett mondania az előkarácsonyi ebédet!


Zsinórban a második év, hogy Erzsébet királynő lemondja az előkarácsony ebédet, a koronavírus járványhelyzetre hivatkozva. A 95 éves uralkodó a hagyományokhoz mérten, minden évben előkarácsonyi ebédet rendez a Buckingham palotában a bő királyi család számára. Azonban ez tavaly a vírus miatt elmaradt és idén, habár a szóbeszéd azt mondta, megtartják, most is elmarad.

„A döntés elővigyázatosságból született, ugyanis ha megtartanánk, túl sok család karácsonyi programját veszélyeztetnénk.”
„Ugyan nagyon sajnálatos, hogy idén is elmarad, mégis talán így helyes most cselekedni.”

mondta a királyi család szóvívője.

Az Egyesült Királyság szerdán rekordot döntött az új koronavírus fertőzöttek számában, noha a járvány már majdnem 2 éve tart.

A palota egyelőre nem nyilatkozott, hogy a királynő ünnepli-e a karácsonyt, pláne, hogy ez az első, mióta férje eltávozott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!