Egy vérbeli humorista váltja Kovács Áront az Észbontókban - ifaktor
Kovács Áron egy mikrofont tart a kezében

Az Antenna Group összeszedte és letisztította a mostani műsorait, valamint újabb változásokat is ígértek. Az egyik ilyen, hogy már nem számítanak Kovács Áronra.


Egy ideje már tervezték, hogy több ízben is megváltoztatnak néhány dolgot a vállalaton belül. A csoporthoz tartozó csatornák, mint pl. VIASAT3, VIASAT6 és az AXN, továbbra is folytatódni fog, a Sonyról elnevezett adók, mint a Sony Movie Channel és Sony Max azonban új neveket kapnak majd.

Ugyanakkor nem ez az első, hogy egy adott tisztogatást követően, nem csak a csatornákat, de az egy-egy műsorhoz tartozó műsorvezetőket is lecserélik a vérfrissítés jegyében. Ez történt Kovács Áronnal is, aki minden idők egyik legszórakoztatóbb, de egyben legbugyutább műsorát vezette, az Észbontókat. Emberek ezrei szórakoztak remekül a vicces szereplőkön, a kérdéseken és a sztárokkal tűzdelt kvízjátékokon. Most azonban eljött az ideje, hogy Áront valaki olyan váltsa, akihez nagyon közel áll a humor és ismeri is minden csínját-bínját.

A sorozat 10. évadát kezdi meg és az új műsorvezető Kiss Ádám, garantálja, hogy mindenki visítani fog a nevetéstől.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam”

nyilatkozta Kiss Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!