Eszenyi Enikő visszatért a színházi életbe - ifaktor
Eszenyi Enikő.
Eszenyi Enikő visszavonult a színháztól, és vidékre „menekült” az őt körülölelő botrány elől. Most azonban újra gőzerővel, megújultan dolgozik.


Eszenyi Enikő tavaly intett búcsút a Vígszínháznak, s rájött, hogy a botrányos távozása után környezetváltozásra van szüksége. Vidékre költözött, és úgy tűnt, nem is tér vissza a művészvilágba egy jó darabig. A színész-rendező a személyét ért sorozatos negatív visszhangok miatt mondott le a Vígszínház éléről, ahova Rudolf Péter került a helyére.

Azóta megváltoztatta a haját, sőt bennfentesek szerint a személyisége is teljes pálforduláson esett át – írja a Femcafe.

A színésznő Kecskeméten dolgozik a Cirkuszhercegnő című darabot viszi színpadra. A Kecskeméti Katona József Színház egyik dolgozója a Blikknek nyilatkozott:

„Eszenyi nagyon kedves és mosolygós, >>szinte cuki<<, és akárhol jár, mindenkihez van egy-egy kedves, dicsérő szava. „Persze ez betudható annak is, hogy a balhé után kínosan kell ügyelnie arra, hogy ne vádolják meg megint azzal, hogy valakivel csúnyán viselkedik”

– tette hozzá a bennfentes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!