Eszenyi Enikőnek már zöld a haja - Íme a Top 4 frizurája - ifaktor
Eszenyi Enikő kék bőrdzsekiben mutogat a színház nézőteréről

A színművésznő, Eszenyi Enikő hónapokkal ezelőtt befestette haját kékre. Ez tőle igencsak szokatlan lépés volt, hiszen szinte soha nem variálta extrémen frizuráját. Mi összeválogattuk a Top 4 frizuráját.


Talán mindenki rövid, szőkés-vöröses fürtökkel szokta meg Enikőt, ő azonban merészet húzott és a nyáron befestette kékre hajkoronáját, ami mára már zöld lett.

Kezdjük is a sort a merész kékkel.

A kék

Bár nem volt megszokott a színésznőtől ez a fajta hajviselet, neki valahogy ennek ellenére ez is remekül állt. Mára azonban már kikopott, vagy csak szeretné visszakapni eredeti színét Enikő és ezért koptatja.

A zöld

Mivel a kéket folyamatosan ápolni kell, hogy olyan is maradjon, lehet, hogy ez unalmassá vált a színművésznek, így úgy döntött vált. Jelenleg zöldnek mondható inkább a hajszíne, ami lehet, hogy hamarosan újra szőke lesz.

A vörös

És az a frizura, amivel rengetegen megismerték Eszenyi Enikőt, az nem más, mint a vörös, rövid, fürtös haj. Mi megmondjuk őszintén, ezt kedveltük a leginkább.

A szőke

Persze szőke tincsekkel sokkal többet láttuk már, mint vörössel. Azonban hosszú hajjal nagyon ritkán. A színművésznek volt egy időszak az életében, mikor rövid ideig hosszan hordta frizuráját. Mi ezt is imádtuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!