Eszenyi Enikő teljesen megváltozott - ifaktor
Eszenyi Enikő egy fekete fal előtt ül estélyi ruhában

Vajon teljesen új életet akar kezdeni, vagy ez csak a látszat? Most megtudjuk!


A kecskeméti Katona József Színház igazgatója, Cseke Péter így nyilatkozott, amikor megtudta, hogy Eszenyi Enikő lesz legújabb bemutatójuk rendezője:

„Közéletünk erkölcsi kudarca is lenne, ha nem hinnénk abban, hogy az ember változni és változtatni képes."

A felháborodás akkor nagy volt, de a jelek szerint Eszenyi Enikő teljesen megváltozott. Ennek egyik kirívó jele, hogy jó ideje kékre festett hajjal mutatkozik. A vele együtt dolgozók is határozottan állítják, hogy ugyan szokásához híven határozott, de kedvesebb és nyugodtabb is. Szeretnek vele dolgozni.

Járai Máté színművész, aki kifejezetten Eszenyi miatt választotta a színészi pályát szintén szerepelni fog Kecskeméten a Cirkuszhercegnő című darabban. Ő is bevallotta, hogy szemmel látható a változás Enikőn.

A színésznő a közelmúltban egy szlovák társulatot is rendezett és a szimpátia mindkét fél részéről kölcsönös volt. Ezt Tereh István producer véleménye is megerősíti, aki Eszenyi Csengeren rendezett fesztiváljának egyik résztvevője volt:

„Valóban pozitív változás vehető észre rajta, valószínűleg ő is belátta, új alapokra kell helyezni az életét a történtek után. Én továbbra is Magyarország egyik legjobb színésznőjének és rendezőjének tartom."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!