A rajongók ezért imádták az Euphoria legújabb részét - ifaktor
Zendaya göndör barna hajjal az Euphoria sorozat forgatása alatt
A népszerű tinédzserekről szóló sorozat, az Euphoria második évadának első része a napokban debütált az HBO Go online streaming felületén és már most hatalmas sikernek örvend.

.

A rajongóknak közel három évet kellett várniuk az Euphoria második évadára, ami a napokban végre megjelent az HBO Go felületén.

Az első évad azonnal óriási siker lett, főként a főszereplő Zendayanak köszönhetően, aki egy drogproblémákkal küzdő tinédzsert testesít meg, remek színészi alakítással.

A második évad első része egy nagyon izgalmas múltba tekintéssel kezdődik, ami a főszereplő egyik barátjának életére fókuszál, aki drogdílerként tevékenykedett már kisgyerek korában is és a jelenben is ezt teszi.

Úgy tűnt, hogy a rajongóknak ez a bevezetés tetszett meg a leginkább a második évad első részéből, hiszen így többet megtudhatunk a fiatal srácról és valamelyest megérthetjük, hogyan keveredett bele ebbe a szörnyen sötét világba.

,,imádtam ezt az epizódot"
,,a legjobb intró valaha"
,,nagyon jó volt a bevezető"

- érkeztek sorban a kommentek a sorozat Instagram-oldalán, ahol a drogdíler nagymamájáról posztoltak egy fotót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!