Ebben a filmben láthatod viszont az Euphoria sztárját - ifaktor
Sydney Sweeney egy fal előtt pózol

A fiatal Sydney Sweeney már az Euphoria sorozatán túl gondolkodik. Ezzel a szereppel pedig még inkább felfelé ívelhet a karrierje.


Az Euphoria sztárja Sydney Sweeney hivatalosan is szerepet kapott az egyik legújabb Marvel-filmben, a Dakota Johnson főszereplésével megrendezésre kerülő Madame Web-ben.

A képregényekben Madame Web-et egy idős nőként ábrázolják, aki súlyos izomsorvadással küzd. Ennek eredményeképp egy olyan gépre van kapcsolva, ami rendkívüli módon hasonlít egy pókhálóhoz. A kora és egészségügyi állapota miatt nem tud harcolni a rossz fiúkkal. A belsős infók szerint azonban olyan képességet fejlesztett ki, ami könnyedén Doctor Strange közeli magasságokba emelheti őt.

Egyelőre nem tudni, hogy Sweeney milyen szerepet fog játszani a filmben, de a Sony reméli, hogy legalább akkora sikert fog aratni, mint a Venom 2, ami 500 millió dollárt hozott világszerte, vagy a legújabb Pókembert, ami 1,85 milliárdot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!