Ex felesége szerint, Channing Tatum egyedül hagyta őt gyermekük születésekor - ifaktor
Channing Tatum és Jenna Dewan a vörösszőnyegen

Everly születéséért a színész, elmondása szerint mindent megtett, hogy a legtökéletesebb legyen.


Jenna Dewan szerint Channing Tatumra nem lehetett számítani, amikor kislányuk, Everly megszületett, ugyanakkor az apuka mindent megtett annak érdekében, hogy biztonságban és egészségesen legyen az édesanya a kicsivel.

Kiderült, hogy Jenna szerint hetekig nem látták Tatumot, amikor Everly megszületett. Rengeteget küszködött és a filmes projektjei miatt a színész, csak tessék-lássék módon tudott velük lenni.

A Dear Media „Dear Gabby" podcastjében a feleség elmondta, hogy Everly születése után a szorongás összes fajtája rátört és nem tudta, hogy kezelje az egészet, mivel a legtöbb alkalommal nem számíthatott a férfira, akivel együtt vállalták be a gyermeket.

„Etettem, a tejet készítettem elő, partner nélkül voltam, őrület volt."

mondta Dewan.

Egy a párhoz közeli informátor szerint azonban Tatum szinte mindent tőle telhetőt megtett, hogy lányával és feleségével lehessen. Privát gépet foglalt neki, amikor egy terhes ellenőrzésre kellett menni Londonból Vancouverbe, majd amikor ott tartották, oda-vissza repült a színész, hogy a lehető legtöbb időt együtt töltsék. Jelenleg a gyermek Tatum felügyelete alatt van és annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet. Ettől függetlenül Dewannal nem sikerült megbeszélni és túlélni ezeket a nehéz időket, így mindenki cuki párja, a híres „Step Up" filmből ismert sztárpár kapcsolata véget ért

Dewan szerint nem akarta ezzel Tatumot besározni és mindennek elhordani, hiszen rendkívül jó apa ettől függetlenül, csak elmondta milyen érzéseken ment keresztül, mikor ott volt egyedül és úgy kellett megoldja az újszülött gyermekük nevelését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!