Így kényszerítette térdre Tóth Jankát az Exatlon Hungary - ifaktor
Tóth Janka egy rögbi labdát dob miközben versenytársai nézik őt

Ezekkel az égi jelekkel melyeket az Exatlon Hungary-ben kap, nem tud mit kezdeni Tóth Janka.


Az Exatlon-bajnok Tóth Jankát ismét egy olyan csapás érte, amire nem készülhetett fel előre. Sajnálatos módon ez pedig azt jelentette neki és csapatának is, hogy elveszítették a második végjátékot.

Janka elmondása szerint mindig az utolsó lélegzetvételig megy, ha a valamit el szeretne érni. Most ebben az esetben, viszont kénytelen volt egyet hátra lépni. Az újabb helyzet, ami Jankát a drasztikus döntés meghozatalára kényszerítette, az a bölcsességfogának kihúzása volt. Ennek következményeképp, pedig nem szálhatott harcba az újabb győzelemért a legutóbbi végjátékban.

„Amióta kint vagyok, gyakran megtalál valami egészségügyi probléma, ez némileg akadályozza, hogy a maximumot tudjam nyújtani a játékban. A foghúzás kapcsán is ez volt a lehető legrosszabb időzítés, de próbálok türelmes lenni, és kivárni, hogy rendbe jöjjek. Utána 200 százalékkal állok vissza a pályára. Én mindig addig feszegetem a határaimat, ameddig nem történik valami baj, ez tavaly is így volt, és az életemben is mindig az utolsó lélegzetvételig megyek. Ennek valamiért meg kellett történnie, de igyekszem erős maradni. Fontos ponthozó vagyok, szüksége van rám a csapatnak, így nagyon rossz kívülről nézni a történéseket, de most el kell fogadnom ezt a helyzetet. Sajnálom, hogy elveszítettük a második végjátékot, és Unginak párbajoznia kell, de biztos vagyok benne, hogy a végsőkig."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!