Ezt kell tudni az Exatlon Hungary új műsorvezetőjéről - ifaktor
Monoki Lehel, Exatlon Hungary.
Palik László és az Exatlon Hungary együttműködése hosszú évek után, és több sikeres évaddal a hátuk mögött véget ért. Sokáig csak találgatások voltak arról, hogy ki lesz a TV2 oszlopos műsorának új házigazdája.


Három évvel ezelőtt Palik Lászlóval startolt el az Exatlon Hungary első évada, ami sokakat megdöbbentett, hiszen a sportriporter sokáig nem volt képernyőn. A TV2 sportrealityje nagyot megy évek óta, a csatorna egyik legnézettebb műsora és most ismét meglepték a nézőket az új műsorvezető személyével.

Voltak nyomok, amelyek árulkodóak voltak: 17 éves koráig sportolt, kiváló a humora, nagyon jó a megjelenése, szereti a focit, kellemes az orgánuma. De valójában senki sem gondolt arra a Monoki Lehelre, aki végül megkapta első megbízatását, televíziós showműsor vezetőjeként.

Monoki Lehelt leginkább sportkommentátorként ismerhetik a nézők. Tizenkét év után, éppen idén nyáron hagyta el a Digi Sportot, hogy augusztustól az Arena4-re költözzön át, teljes stábjával.

A hozzászólók többségének nagyon bejön a sportreality új műsorvezetője, sőt a műsor új riportere is. Monoki Lehelről és műsorvezetői stílusáról özönlöttek a pozitív vélemények – írja az NLC.

“Jó választás, nekem tetszett”
“Gondoljatok vissza az első évadra, mikor megállás nélkül csak a Bajnokokat dicsérte Palik. Határozottan a Bajnokoknak szurkolt. Sőt a másodikban és a harmadik évadban is érezhető volt, hogy a Bajnokoknak húzott. Monoki Leheltől ezt nem éreztem. Szerintem sokszorta jobban vezeti a műsort. Hajrá Lehel!”
“Jó választás a srác! Nem akar Palik lenni, nem tolja túl, hiszen főleg ez az első adás a játékosokról szól! Jó lesz ez!”
“Szimpatikus nagyon! Örülök, hogy ő az új műsorvezető!”
“Végre a fiatalok mellé fiatal kommentátor… jó választás!”
“Messze jobb a Paliknál!”
“Végre nem rikácsol és üvölt a műsorvezető. Hatalmas piros pont!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!