Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba - ifaktor
Palik László az Exatlonban
Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!


Több lehetséges nem hivatalos jelöltje van az Exatlon következő műsorvezetőjének posztjára. Összegyűjtöttük nektek, azokat a tévés-személyeket, akiket szívesen látnánk a műsorban és véleményünk szerint nagy esélyük van a megkeresésre.

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábort, újságírót, műsorvezetőt már számtalan nagy sikerű Tv2-ös műsorban láthattuk, mint például az Áll az alku vagy a Legyen Ön is milliomos. Korábban, mint sportriporter is tevékenykedett, így szakmai tapasztalata kifogásolhatatlan.

Szujó Zoltán

Szujó Zoltán hasonlóan korábbi jelöltünkhöz szintén rendelkezik sportriporteri múlttal. A Forma-1-es futamok helyszíni riportere és műsorvezetője volt. Számos sportot kommentált már életében, köztük az ökölvívást, tollaslabdát, lovassportokat. Továbbá az idén induló Ninja Warrior harmadik évadának egyik házigazdájaként is láthattuk.

Majka

Természetesen, ha a következő alkalommal inkább az örökös hangulat felelősöket választja a csatorna, akkor egyértelműen Majka áll az első helyen. Eddig minden műsorában remekel, a közönség pedig imádta. Bárkivel képes együtt dolgozni és humorával mosolyt csalni a nézők arcára.

Kasza Tibor

Kasza Tibi idén nyáron a Szerencsekerék című televíziós vetélkedővel tért vissza a Tv2 képernyőjére. Nemrég pedig extrém fogyásáról hallhattunk. Két hónap alatt, szigorú edzéssel és diétával 15 kilót sikerült leadni. Ha valaki, akkor ő igazán hiteles képviselője és arca az Exatlonnak. Személyében megtestesül a sport iránti elköteleződés, nem mellesleg közkedvelt és sikeres műsorvezető.

Természetesen akár az is előfordulhat, hogy egy hölgy fogja elvinni a műsorvezetői szerepet. Mi már nagyon várjuk a bejelentést, hogy ki lesz az Exatlon Hungary új évadának műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!