Sérülés felelős Elton John teljes turnéjának lemondása miatt - ifaktor
Elton Johnnak súlyos fájdalmai vannak, ami többek között kórházi beavatkozást is igényel.


Elton Johnnak át kellett, hogy variálja a teljes 2023-as európai turné időpontjait, ugyanis a műtőasztalra kell feküdjön.

A 74 éves sztár Twitteren osztott meg egy nyilatkozatot, amiben leírta, hogy a maradék időpontokat és helyszíneket át kell, hogy variálják, ugyanis egy súlyos esést követően, műteni kell a csípőjét.

„A nyár végén szerencsétlenül elestem egy kemény talajon és azóta kellemetlen és alattomos fájdalmat érzek a csípőmben."
„A fájdalom egyre csak nő, az intenzív fizikai és speciális gyógykezelések ellenére is, ez pedig nehéz mozgást eredményez."
„Azt tanácsolták, hogy minél hamarabb műttessem meg, hogy aztán újra teljes fittségemben térhessek vissza, egyéb kiújuló bajok nélkül. Ezt követően intenzív fizioterápiának vetem alá magam, ami biztosítja majd a teljes felépülésemet és mozgásképességemet."

John elmondása szerint a szeptember 25.-i „Global Citizen" jótékonysági esten még fellép 5 szám erejéig, mielőtt beleveti magát a „buliba".

„5 számot elnyomni, teljesen más fizikai erőkifejtést igényel, mint 3 órás koncerteket adni estéről estére és az éjszaka közepén országok között utazni a turnén."
„Ezt követően meg lesz a műtét, hogy a 2022-es new orleans-i koncertre már rendben legyek."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!