Hosszú Katinka edzője ismét aktuális szerelme lesz - ifaktor
Hosszú Katinka Gelencsér Mátéval egy étteremben.
Hosszú Katinka nem éppen a legsikeresebb Olimpiáján van túl. Az „Iron Lady" nem tudott érmet szerezni Tokióban, amelyért a pandémia alatti felkészülését jelölte meg fő indoknak. Rögvest le is cserélte régi edzőjét, de az új tréner személye több, mint meglepő...


A csalódottság Hosszún is látható volt az olimpiai játékok alatt. Az esemény során ráadásul végig feszülten úszott, amelyre még az egyik számtól való visszalépése utáni negatív kritikák is rátettek egy lapáttal.

Az úszónő édesapja még az olimpia alatt kérte is lánya kritikusait, hogy inkább támogassák Hosszút, még akkor is, ha nem értettek egyet például a visszalépésével kapcsolatban, amellyel megfosztott az indulástól egy másik magyar úszót, Jakabos Zsuzsannát.

Hosszá István szerint Katinka felkészüléséből Shane Tusup is hiányzott, akivel lánya elképesztő párost alkotott.

„Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb"

– mondta az úszó édesapja, és elárulta, hogy nem valószínű, hogy újra összeáll ez a páros a medencében – ráadásul egyelőre azt sem lehet tudni, folytatja-e Hosszú Katinka az úszást.

Nos, ha Shane Tusup nem is tért vissza Hosszú életébe, egy nagyon hasonló felállásnak lehetünk majd tanúi. Az olimpiai bajnok sportoló ugyanis jelenlegi szerelmével, Gelencsér Mátéval fogja megkezdeni a felkészülést, amely hatalmas meglepetésként ért mindenkit, hiszen párja és edzője, Gelencsér mindössze egy OKJ-s képesítéssel rendelkezik, és korábban semmilyen komoly eredménye nem volt úszóedzőként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!