Ez az autógyártó cég szállt be a vadászati világkiállításba - ifaktor

A vadászati világkiállítás megnyitója előtti utolsó pillanatban úgy érezték, nekik is adniuk kell valami különlegeset az eseményhez.


A Hungexpón megrendezésre kerülő vadászati kiállítás szeptember 25-tel kezdetét vette, így az odalátogatók megtekinthetik a felújított Hungexpóban felállított standokat és kiállított darabokat. Az pedig, hogy a Toyota az utolsó pillanattal a nyitás előtt jelezte, hogy részese lenne az eseménynek, csak hab a tortán.

A cég kedden jelentette be, hogy ő lesz a mobilitási partner ezen a nagyszabású eseményen. A márka elmondása szerint a kiállítás remekül tükrözi azokat az értékeket, amiket ők is képviselnek a cégnél. Ez pedig nem más, mint a fenntarthatóság és a természetvédelem.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményekkel és számokkal zárul majd a kiállítás, de egy biztos, akik kilátogatnak, látványban nem fognak hiányt szenvedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!