Ez az autógyártó cég szállt be a vadászati világkiállításba - ifaktor
növények mögött egy kos figyel

A vadászati világkiállítás megnyitója előtti utolsó pillanatban úgy érezték, nekik is adniuk kell valami különlegeset az eseményhez.


A Hungexpón megrendezésre kerülő vadászati kiállítás szeptember 25-tel kezdetét vette, így az odalátogatók megtekinthetik a felújított Hungexpóban felállított standokat és kiállított darabokat. Az pedig, hogy a Toyota az utolsó pillanattal a nyitás előtt jelezte, hogy részese lenne az eseménynek, csak hab a tortán.

A cég kedden jelentette be, hogy ő lesz a mobilitási partner ezen a nagyszabású eseményen. A márka elmondása szerint a kiállítás remekül tükrözi azokat az értékeket, amiket ők is képviselnek a cégnél. Ez pedig nem más, mint a fenntarthatóság és a természetvédelem.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményekkel és számokkal zárul majd a kiállítás, de egy biztos, akik kilátogatnak, látványban nem fognak hiányt szenvedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!