Ez lett Baumgartner Kata költözésének az eredménye - ifaktor
Baumgartner Kata fehér ruhában és rózsaszín blézerben áll, nagy pocakkal

A népszerű influenszer, Baumgartner Kata várandóssága végéhez közelít. Így érthető, hogy párjával lakásuk átrendezésére szánták magukat, aminek nem várt következményei lettek.


Kata Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy párjával már kénytelenek voltak a lakásukat kicsit átrendezni, ugyanis hamarosan érkezik gyermekük és ez a helyzet érthető módon új bútorokat és több helyet igényel.

Az influenszer elárulta, hogy a lakáson belüli költözködés eredménye egy betört televízió és körülbelül százezer elégetett kalória lett, de mindezek ellenére, végül is sikeres volt.

„Tegnap lezajlott a lakáson belüli költözködés, a nap mérlege: 1 db betört TV, kb 1000000 elégetett kalória/fő, de estére csodával határos majdnem minden a helyére került. Igaz én ma este fél 8-kor éreztem először azt, hogy képes vagyok felkelni az ágyból, de a nehezén túl vagyunk! 😬
ui: ugyanitt TV-re specializálódott szaki kerestetik"

- olvasható Kata bejegyzése végén.

Reméljük, hogy hamar sikerül televízióra specializálódott szakembert találniuk, aki helyre hozza, még a pici érkezése előtt, elromlott tévéjüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!