Ezek a szupersztár fellépők lesznek ott az idei Super Bowlon - ifaktor
Fekete kék ábrázolás amerikai rapperekről

A zenei világ legendás alakjai lépnek majd fel az idei NFL nagy döntőjének félidejében. A Super Bowl nevű rangos esemény Amerika legnagyobb sporteseménye, aminek úgy tűnik idén is megadják a módját.


Nem egy, nem kettő, hanem 5 világhírű előadót tartalmaz az idei Super Bowl felhozatala. Az esemény nagyságát mutatja, hogy még ezek a sztárok is megtiszteltetésnek érzik, hogy egy ilyen rangos esemény félidejében felléphetnek.

A lista szerint olyan előadókkal találkozhatnak az odalátogatók és a TV nézők, mint Dr.Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg és Mary J. Blige. Az amerikai foci nagydöntőjének félidei műsorát mindig is elképesztő nagy felhajtás vette körül, azonban 1-2 előadónál sosem volt több. Most azonban ezzel az 5 névvel, alighanem kimaxolták a felhozatalt.

Az eseményre Los Angelesben kerül majd sor, így a nevek Dre, Snoop és Kendrick esetében nem meglepők, ugyanis mind a hárman itt születtek és nevelkedtek fel az angyalok városában. Jay-Z úgy nyilatkozott az eseményről, hogy ez egy történelmi pillanat lesz. A showt úgy reklámozzák, hogy egy 12 percben látható nagyszerűségre lesz példa. Tavaly több mint 100 millióan voltak kíváncsiak The Weeknd fellépésre Tampa Bayen.

Csak, hogy ne menjünk el mellette szótlanul, az elmúlt években olyan sztárok léptek fel a félidei shwoban, mint J.Lo, Shakira, Beyonce, Maroon 5 és Justin Timberlake.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!