Ezek Szomjas Jenni tippjei az Álarcos énekesre - ifaktor

A népszerű TikTokker, Szomjas Jenni az RTL Klub Reggeli műsorában vett részt, ahol elárulta a nézőknek, hogy szerinte kik rejtőzhetnek az Álarcos énekes műsorában a maszkok alatt.


A beszélgetés elején elárulta a TikTokker Miller Dávidnak és Lakatos Márknak, hogy az Álarcos énekes háttérműsor vezetését hatalmas megtiszteltetésnek és kihívásnak is élte meg. Jenni ugyanis korábban még sosem vezetett műsort, de nagyon élvezi az új kihívást.

A műsorvezetők természetesen kifaggatták Jennit a tippjeiről is, amire így reagált:

„Van egy tippem, amiben biztos vagyok. De szerintem az idei évad az nehéz. Főleg a kettes jelmez miatt, de amúgy pont rájuk van tippem. Szóval a Lovag és a Csacsi szerintem a Szomszédnéni Produkciós Iroda"

- árulta el a Reggeli műsorában Jenni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!