Így romlott el Mayim Bialik és Neil Patrick Harris barátsága - ifaktor
Maya Bialik és Neil Patrick Harris egy összevágott képen

Mayim Bialik (Agymenők) egy interjúban idézte fel, hogy mi volt az oka annak, amiért viszonylag sok ideig egymáshoz sem szóltak az „Így jártam anyátokkal" sztárjával, Neil Patrick Harrisszel.


Mayim Bialik elmondta, hogy Neil Patrick Harrisszel való barátságukat az élet igenis próbára tette, miután látta a Harrist szerepelni az 1990-es években a „Rent" című musicalben. A „Agymenők" sztárja James Corden vendége volt, ahol többek között szó esett arról, hogy miként élte meg ezt a válságot barátjával.„

Van egy nagyon rossz sztorim a musicalekkel kapcsolatban. Megnéztem a „Rent" című előadást, amiben barátom Neil Patrick Harris játszott. Ez egy rettenetes sztori."

idézte fel Bialik nevetve.

A színészek nagyon jó barátok voltak tinédzserként, olykor egymás sorozataiban is vendégszerepelgettek. 1990-ben Bialik egy kis rész erejére feltűnt Harris kórházi drámájában a „Doogie Howser, M.D"-ben, majd egy évre rá Harris játszott egy részt Bialik „Blossom" című sorozatában.

Ez a barátság azonban a „Rent" előadás miatt egy időre tönkre is ment. Miután Harris zseniálisat alakított a musicalben, mindenki a színházban Bialikot kivéve, felállva tapsolva fejezte ki gratulációját.

„Ez hosszú ideje volt már. Nem az én dolgom volt, de amikor a barátod egy darabban játszik és a végén mindenki tapsol és szívből örül te pedig azt mondod a pasidnak, hogy én ezért nem állok fel, majd a barátod egyenesen a szemedbe néz a színpadról te pedig vissza rá, igen az egy rossz nap volt."

mondta Bialik, majd hozzátette, hogy maga a játék egyébként fantasztikus volt amit Harris leművelt.

„Úgy értem, persze extra volt, csak nem igazán éltem ezt az „álljunk fel és zengjünk halleluját" dolgot. Nem ilyen vagyok. De ez az az idő, amikor nem mondod ki hangosan, csak Harris leolvassa a szádról. Majd amikor hátra mentem a backstagebe üdvözölni őt, mert ugye barátok voltunk akkoriban, azt mondta és nem viccelek: 'Miért mondtad, hogy nem fogsz felállni?" leolvasta a számról ugye."

Bialiknak nem igazán volt jó válasza erre.

„Borzalmas volt, nagyon rossz."

idézte fel a színésznő.

„Hosszú ideig nem beszéltünk, azt mondja megbocsájtott nekem és virágot is küldött, mikor megtudta, hogy ezt a terhet én azóta is cipelem. Tényleg szörnyű volt, de csak szimplán én nem ilyen vagyok."

zárta ezt a részt Bialik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!