Ezért örülhet maradéktalanul első góljának Lionel Messi - ifaktor
Mbappé, Messi és Neymar a PSG öltözőjében.
Lionel Messi tegnap a PSG-Manchester City mérkőzésen megszerezte első gólját Barcelonából való távozása óta, azonban teljesen így sem lehet elégedett.


Messinek nagyon nehezen indult a PSG-s karrierje. Ebbe bizonyára közrejátszott, hogy egész életében az FC Barcelonában futballozott, így nemigen ismert más közeget.

Ráadásul két csatárklasszis már volt a gárdában Neymar és Mbappé személyében, így például a szokásos 10-es mezt sem kaphatta meg ezúttal.

Az eddigi mérkőzéseken sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett, amely nagyon érdekes abban a tekintetben, hogy közel sem világverő csapatokkal játszott a PSG – kivéve a Lyont talán, de ők is csak Franciaországban igazán nagy csapat.

Ráadásul pont a Lyon elleni mérkőzésen a 70. perc környékén a párizsiak vezetőedzője, Mauricio Pochettino lecserélte Messit a pályáról, amelyre nem is tudjuk, hogy volt-e példa az utóbbi években – vélhetően nem sokszor...

Mindezt az aranylabdás világklasszis zokon is vette, és nem fogott kezet edzőjével, sőt a párizsi szurkolók is hangot adtak nemtetszésüknek.

Most ugyan átszakadhatott egy gát, hiszen gyönyörű gólt szerzett, amellyel gyakorlatilag a meccset is eldöntötte, de tegyük hozzá gyorsan: ezen a mérkőzésen sem játszott a a gólon kívül igazán jól az argentín.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!