Ezt a szerepet kapta Gelencsér Tímea a Mintaapákban - ifaktor
Gelencsér Tímeától nem áll távol a szereplés, azonban sorozatban mindeddig nem igazán láthattuk. Most az egyik legnépszerűbb magyar sorozatban, a Mintaapákban kapott egy szerepet.


A Dancing with the Stars korábbi győztese (és az idei évad egyik műsorvezetője – a szerk.) egy gálán vett részt. A sorozat néhány szereplője az év nagy sztáreseményére, a Csillagfény Gálára látogatott, ahol rengeteg híresség, énekes, tévés és médiaszemélyiség is megfordult. Ördög Nóra, Tóth Andi, Palik László, Király Viktor, Varga Viktor, Gáspár Zsolti és Gelencsér Tímea is feltűnt az epizódban.

A hírességek közül mindenki önmagát alakította. A modell ettől függetlenül valószínűleg nem ajánlkozik annyira serényen élőben, mint tette azt a sorozatbeli karaktere.

Az epizódban emberére is akadt – már, ami a flörtölést illeti – a Szabit alakító Makranczi Zalánban, amikor Gelencsér Tímea nem szerénykedett, és nyíltan felkínálta magát az ügyvédnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!