Ezzel érkezett az iFaktor fesztiválra Schobert Lara - ifaktor
Schobert Lara fehér ruhában és napszemüvegben egy étteremben ül.
Emlékezhetünk, hogy Schobert Lara anno saját pénzén vett magának egy Fiat 500-ast. Úgy tűnik, azóta is hasonlót használ és ezzel érkezett az első iFaktor fesztiválra is.


Augusztus 28-29-én megrendezésre került, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, amelyen – többek között – Schobert Larával is találkozhattak a kilátogató rajongók.

Lara azonban nemcsak a fesztiválon és a közösségi médiában, hanem az utakon is felhívja magára a figyelmet, azzal a zsír új Fiat 500-as járgánnyal, amellyel érkezett.

„Sikeresen megérkeztem a Fiat 500e-vel az IFaktor rendezvényre ahol én személyesen is részt fogok venni! A kis autóm kompakt méretének köszönhetően, amivel nagyon könnyen helyet is találtam a fesztivál közelében, ráadásul a zöld rendszámom miatt a parkolási díj miatt sem kell aggódnom, mivel ingyenes! Várunk Titeket Sok Szeretettel!"

– írta Lara az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!