Durván átverték Farkas Alexát - ifaktor
Farkas Alexa zöld ingben
Instagram/@alexa_vagyok

Durván átverték Farkas Alexát

A lemezlovas szerint számos alapítványnak jogilag kétes a működése.


Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Farkas Alexandra szomorú hírt osztott meg rajongóival az Instagram-oldalán. A most már lemezlovasként tevékenykedő fiatal nőt többször átverték korábban és nemrég elege lett ezekből az emberekből.

Alexa több karitatív munkát véget, amelyben keretein belül állatokat ment, alapítványokat és segítségre szorulókat támogat. A lemezlovas csak az elmúlt egy hétben többször belefutott olyanokba, akik kihasználták őt.

,,Kedves levélírók, segítségkérők! 🚨
Nagyon fontos dologra hívom fel a figyelmeteket, amibe sajnos én magam is belefutottam az elmúlt héten többször.
Sajnos emberek kihasználva a sajnálatotokat és együttérzéseteket pénzt, energiát és munkát lopnak tőletek.
Nem szeretném ezt részletezni de innentől kezdve, csak és kizárólag olyan embereknek, szervezeteknek tudok segítséget adni, akik hajlandók változtatni az életükön ha felajánlom, megbízhatók és teljesen leinformálhatók. Több oldalnak és Alapítványnak jogilag kétes a működése és szinte nyomonkövethetetlen az, hova folyik el a pénz és segítség.
Az oldalamon csak és kizárólag személyes találkozás után és az általam utána járt személyek, alapítványok, segélyszetvezetek kerülnek megosztásra.
Megértéseteket köszönöm.
Ne higgy el mindent, amit olvasol, kérdezz utána, mert az internetre mindenki kiírhat bármit.
(Szinte lehetetlen minden levélre válaszolni, amit küldtetek türelmeteket kérem mert én dolgozom hétköznap, hétvégen pedig egy községfejlesztési projektben veszek részt).”

-írta Instagram-bejegyzésében Alexa.


Ne hagyd ki!