Farkas Alexandra visszatér az iskolapadba - ifaktor
Farkas Alexa fekete ruhában, fekete hajjal pózol egy szürke háttér előtt
Farkas Alexa techno DJ-nek állt
Instagram/ @alexa__universe

Farkas Alexandra visszatér az iskolapadba

Farkas Alexandra idén tölti be harmincadik életévét és komoly mérföldkőhöz érkezett az életében. Az egykori sorozat szereplő úgy érzi, itt az ideje, hogy valami újba vágja a fejszéjét.


Farkas Alexandra az utóbbi időben eléggé eltűnt mind a tévéképernyőről, mind pedig a közösségi média felületeiről, azonban állítása szerint ez egyáltalán nem volt tudatos. Alexa már korábban beszámolt róla, hogy egy ideje igyekszik kevesebbet foglalkozni önmagával és többet a világ történéseivel. Komolya érzelmi hullámvölgyeket élt meg mostanában, amelyen mindenképpen változtatni szeretne.

Idén szeptemberben nagy próbatétel áll előtte, ugyanis jelentkezett az emelt érettségire magyar nyelvtan és irodalomból. Bár Alexa már letett minden szükséges érettségit, mégis feltétlenül szüksége van a most következő emeltre, ugyanis jelentkezett egy egyetemre, pszichológia szakra. Huszonhat évvel idősebb férje, Balázs pedig ebben teljes mértékben támogatja. A pár kapcsolatuk elején számos negatív kritikát kapott, főleg a korkülönbség kapcsán. De Alexa elárulta, hogy mára ezek többsége már inkább pozitív fenn hangú.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!