Farkas Timit meg kellett műteni - így érzi magát most - ifaktor
Farkas Timi hosszú hajjal, csíkos felsőben áll

A népszerű internetes tartalomgyártó, Farkas Timi a napokban kórházba került és meg is operálták. Instagram-oldalán számolt be róla, hogy hogyan érzi magát.


Farkas Timi követőivel korábban mindig őszintén megosztotta egészségügyi állapotát és rendszeresen beszámolt arról nekik, hogy gyötrik őt a menstruációs görcsök. Egyik ilyen alkalommal már a sürgősségiig jutott az influenszer, ahol injekciót adtak neki.

Később elárulta, hogy ez sem sokat segített és kiderült, hogy endometriozissal küzd. Vizsgálatok után sor került a műtétre is, ami után így nyilatkozott az eltűnő történet funkcióban:

,,Minden oksi, nagyon sok endometriozist meg egy pár összenövést találtak, de jelentem: megszabadultam tőlük. Most még nagyon fáj, majd beszámolok róla, ha lesz erőm, átalszom a hetet"

- írta Timi.

,,Túl a nehezén !🎗
Nagyon szépen köszönöm ezt az elképesztő sok üzenetet és támogatást mindenkitől, eszméletlenül jól esett mind az idegenektől mind a családomtól, barátaimtól, szerelmemtől, mindenkitől !🥺 Innen már csak előre, végre kiderült hosszú - hosszú évek után hogy mi volt a baj és megszabadultunk tőle 👋🏻 Csajok szomorú vagyok hogy ennyien írtatok hogy nektek is ilyenek a tünetek, ígérem valamelyik nap mindent összefoglalok és elmesélek hátha tudok segíteni pár embernek aki ezzel küzd csak nem tud róla és Ti megtudjátok előzni a műtétet 🙏🏻 Ölelés, puszi, szeri"

- írta közösségi oldalán Timi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!