Farm VIP: Ma folytatódik, a nézők remélik, hogy ő esik ki - ifaktor
Farm VIP piros csapata örül a győzelmének

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Schumck Andor jelenléte a Farm VIP műsorában elég nagy fejtörést okozott a nézők számára. Az ő távozása óta azonban akadt más szereplő, akit szívesen hazaküldenének már.


Az utóbbi pár részben Barbi és Jolly szereplése nagy feszültséget váltott ki a nézőkből és a páros közül is leginkább Barbi okozta ezt. A nézőknek, ahogyan játékos társaiknak sem szimpatikus, ahogyan a páros éjjel-nappal csak együtt tud mozogni.

A játékos társaik már többször is kifejtették erről véleményüket, azonban a páros ezt erős támadásnak élte meg. A nézők ugyan azon a véleményen vannak és a legtöbben azt remélik, hogy a páros egyik és leginkább a női tagja távozik legközelebb a Farm VIP műsorából.

,,Nagyon idegesítőek...főleg azaz agyhalott csaj"
,,Szerintem ultragáz amit csinálnak! Jollyt kisajátítja, csicskáztatja a Barbi. Ráadásul folyton rajta lóg, levegőt nem hagy neki. Elvonja a csapatból, már dühítő"
,,Remélem hamar tàvozik valamelyik… ultragàz főleg a csaj"

- érkeztek sorban a kommentek a párosra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!