Schmuck Andor bármikor életveszélyes helyzetbe kerülhet - ifaktor
Schmuck Andor a FArm VIP-ban.
A politikusként és közéleti személyiségként ismert Schmuck Andor saját bevallása szerint, egy aprócska hiba is végzetes lehet az esetében. A Farm VIP műsorában a celebek megismerkedhetnek az állattartás és egy gazdaság minden elemével, nehézségeivel. Éppen ezért a műsor nem az ijedősöknek való.


Schmuck Andor a Borsnak azonban elárulta, hogy neki bizony nem csak a Farm VIP megpróbáltatásai miatt kell aggódnia, hanem a saját egészsége és testi épsége miatt is.

Schmuck hiába fogyott közel 40 kilót alig egy év alatt, súlyos betegsége csak javult, de nem múlt el. Ez az, amiről sajnos megfeledkezett a Farm VIP forgatásának első napján – írja a Bors.

A piros csapatban helyet foglaló médiaszemélyiség súlyos cukorbetegséggel küzd immár hosszú évek óta, amelyről a játék hevében megfeledkezett, holott nem túlzás azt állítani: az életével is játszhat.

„(...) Komoly veszélyt rejt magában egy apró sérülés is. Ráadásul a cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm."
„Ilyenkor pedig azonnal elindul az üszkösödés, hiszen a seb szinte egyáltalán nem gyógyul. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár. Pont ez történt az első forgatási napon, amit egy gumicsizmában töltöttem."

– nyilatkozta Schmuck, aki ugyan nem akart túlzásokba esni, de éreztette, hogy ez a betegség bizony tényleg odafigyelést igényel, hiszen egy hiba is végzetes lehet.

„Nem akarom túldrámázni a szituációt, de egy elhanyagolt seb, szó szerint végzetes lehet, hiszen ha seb eljut a csontig, csak az amputáció mentheti meg az életem, nem beszélve a vérmérgezés lehetőségéről, vagy egyéb bakteriális fertőzésektől"

– mondta a politikus, aki azt is nagyon sajnálja, hogy nem lehet a társai segítségére a következő napokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!