Farm VIP: Singh Viki ledöbbent, mit mondott róla Noémi - ifaktor
Singh Viki a Farm VIP-ban
Nagy Noémi már többeknél kiverte a biztosítékot a műsorban. A jelek szerint gond nélkül kritizál bárkit, és Singh Viki ezzel csak utólag szembesült.


Az énekesnő utólag a TV2 Mokka műsorában beszélt arról, hogyha most kéne döntenie akkor Dóri helyett Noémit hívna ki, azért amiket mondott róla a háta mögött.

„Így akartam, de most már bánom. Ha tudtam volna azokat, akkor nem Dórit hívom ki, és nem így alakulnak a dolgok, vagy legalábbis megpróbáltam volna.”

– árulta el Viki, aki azon vitázott Noémivel, hogy kire rakjanak, mert neki esze ágában nem volt Athinára rakni, akire családtagként tekint.

„El sem jutott volna egyénileg idáig. Ez valójában továbbra sem igazán az ő egyéni játéka, hanem kinek a hátán tud még tovább… kapaszkodni.”

– mondta Noémi, miután Viki nem szeretett volna Athinára tenni.

Singh Viki őszintén bevallotta, hogy nem taktikából szavazott, de Noémiben nagyon csalódott.

„Eleve méltatlan, amit és ahogyan mondta. Nem értettem, hogy honnan jött, mint derült égből villámcsapásként, úgyhogy közben ott az odaaranyoskodás. Hogy én felkapaszkodtam a többiek hátán, hogy én eljutottam idáig a műsorban. Sehova senki hátán nem kapaszkodtam. Tény, hogy azt gondoltam, valahol az elsők között fogok kiesni.”

– nyilatkozta a reggeli műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!