Ilyenre még nem volt példa az FC Barcelona történetében - ifaktor
Xavi.
Az FC Barcelona története igencsak gazdag minden tekintetben, de olyanra, amiről most a katalánok vezetőedzője, Xavi beszélt még nem volt példa.


A Barca a Mallorca vendége lesz ma este 9 órától. Ebben eddig semmi rendkívüli nincs. Azonban a történethez hozzátartozik, hogy a két csapatban összesen 23 játékos nem léphet pályára ilyen-olyan okokból – de nagyrészt Covid érintettség miatt.

A Barcelona teszi ki a nagy részét a maródiaknak, hiszen 17 játékosuk harcképtelen, amely brutális szám egyedülálló, amióta ezt számon tartják. A katalánok szakvezetőjének, Xavinak meg is volt a véleménye a dologról:

“Nincs értelmes magyarázat rá, hogy miért kell lejátszani ezt a mérkőzést, amikor ennyi hiányzónk van. Korábban a szezonban, amikor néhány dél-amerikai játékos nem ért haza, akkor meccseket halasztottak el. Így ezt most nem tudom felfogni. A Mallorcának ugyancsak sok hiányzója van, szerintem ők se panaszkodtak volna, ha nem játsszuk le ezt a mérkőzést. Teljesen értelmetlen döntés. Például a Real Madrid-Barcelona kosármeccset is elhalasztották, pedig szintén fontos verseny. A liga kényszerít minket, játszani fogunk, mert nincs más választásunk. Az edzéseken már furcsa dolgokat kellett csinálnunk a társadalmi távolság miatt, elég kaotikus a helyzet az edzők számára.”

– nyilatkozta a tréner.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!