Fejbe lőtt egy Los Angeles Lakers drukkert egy rendőr - ifaktor
Los Angeles Lakers rajongók ünnepelik a bajnoki győzelmet

A szurkoló részt vett a tavalyi ünnepségen, ahol a Los Angeles Lakers bajnoki címét ünnepelték, ekkor lőtte fejbe egy rendőr.


Egy Lakers-fan most perre megy egy los angelesi rendőrrel, ugyanis állítsa szerint ő csak békésen ünnepelte a tavalyi bajnoki címét a Lakersnek, amikoris a rendőr egy gumilövedékkel, minden ok nélkül fejbe lőtte őt. Most pedig kártérítést követel a rendőrtől.

Kimberly Marroquin polgári pert nyújtott be a Californiai bíróságon, miszerint békésen ünnepelte a csapata győzelmét a Miami Heat ellen 2020. október 11-én, kb. 21:15 körül, amikor figyelmeztetés és provokáció nélkül kapott egy puhábbnak mondható gumilövedéket a fejébe. A bíróság megállapította, hogy Marroquin fegyvertelen volt és egyáltalán nem jelentett fenyegetést.

TMZ

Ezen történéseket követően a hölgy szerint fizikális és mentális sérüléseket is szenvedett, ezzel a tettel pedig megalázták és pénzügyi krízishelyzetbe hozták, amiért a kórházi számláit saját magának kellett kifizesse.

TMZ

Mindenképpen szeretné a sértett, hogy térítsék meg a kórházi számláit, a sérülések miatt fennálló mentális és egészségügyi állapota kompenzációját és az ügyvédi díjat is. Egyelőre a konkrét összeg amit a hölgy kért, ismeretlen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!