Fekete Dávid felesége nem örül neki, hogy férje szabad - ifaktor
Fekete Dávid
Ennek ellenére Regina sosem tiltaná őt el közös gyermekeiktől.

Az egykori Megasztár énekest, Fekete Dávidot kiengedték a börtönből és most házi őrizetben vár az ítéletre. A volt énekest azzal vádolják, hogy 320 millió forintot csalt és sikkasztott el. Felesége, Regina nemrég nyilatkozott az üggyel kapcsolatban és elárulta, hogy nem örült a hírnek, hogy gyermeki apját kiengedték.

„Őszintén megmondom kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog”

-nyilatkozta az édesanya.

Reginának és Dávidnak iker fiai vannak, akiket a volt énekes letartóztatása óta nem látott. Az édesanya elmondta, hogy sosem tiltaná el gyermekitől az apjukat.

„Mivel a gyermekeim apja, így sosem mondanám azt, hogy ne lássa őket (..)A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után élőben találkozhat a gyerekeivel. Ugyanakkor őszintén megmondom, hogy nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl, igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra. Szomorú vagyok, hogy ez nem így lett”

-tette hozzá Regina.


Ne hagyd ki!