Petíciót írnak, hogy visszahozzák a Fekete Párduc karakterét - ifaktor
chadwick boseman kék fényben

Chadwick Boseman halálával sem szeretnék, hogy véget érjen a Fekete Párduc karakterének története. A rajongók most mindent megtesznek, hogy hassanak a Marvelre.


Azt követően, hogy Chadwick Boseman elhunyt, a Marvel úgy gondolta, hogy nem hozzák vissza semmilyen technikával T'Challat a Marvel-Univerzumban. Hiába több mint egy éve, hogy a színész meghalt, a rajongók még mindig másképp gondolkodnak.

A Marvel vezérigazgatója Nate Moore elmondta, hogy egyáltalán nem szeretnék visszahozni a karaktert.

„Megmondom őszintén, ahhoz, hogy T'Challat újra láthassák, semmi esély. Nem csináljuk meg. Amikor Chadwick elhunyt, nagyon komoly beszélgetéseket folytattunk a rendezővel (Ryan Coogler), hogy mit is tudnánk csinálni, de rendkívül gyorsan le is zártuk ezt. Nem hetek, inkább percek kérdése volt, hogyan megyünk tovább a franchiseban. Úgy gondoljuk, hogy T'Challa karaktere egybeforrt Chadwick Bosemannel."

Habár a Marvel jelezte, hogy nem fognak új szereplőt keresni a karakterre, most a rajongók petíciót írnak alá, hogy mégis tegyék meg. Azt követően, hogy bejelentették, nem lesz új T'Challa, azonnal kétezren aláírták, most pedig már 37 ezernél jár, miszerint legyen új színésze a Fekete Párducnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!