A Fekete Párduc film rendezőjét, tévesen bilincselték meg - ifaktor
Ryan Coogler egy mikrofonba beszél egy előadáson

Nem sok kellett, hogy fogdában végezze a Fekete Párduc filmek rendezője Ryan Coogler, akiről azt hitték a banki dolgozók, hogy rablásra készül.

A bankban dolgozó emberek úgy ítélték meg, hogy jobb rendőrt hívni egy gyanús férfira, aki fehér covid-maszkban és fekete sapkában érkezett meg a bankba, majd egy levelet nyújtott át az ügyintézőnek.

Miután a rendőrök kiértek az egyik Bank of America épületéhez Atlantában, őrizetbe vették a híres rendezőt, majd sűrű bocsánatkérés közepette elengedték, miután rájöttek, hogy mire is készült a férfi.

Coogler ezt az üzenetet nyújtotta át az ügyintézőnek.

TMZ

„Szeretnék kivenni 12 ezer dollárnyi készpénzt a számlámról. Kérem a pénzt valahol máshol számolja meg. Szeretném ezt diszkréten intézni.”

Ez az üzenet pedig nem bizalmat, de annál inkább gyanakvást keltett az ügyintézőben, aki azonnal ráhívta a rendőröket a férfire.

Két rendőr érkezett a helyszínre és mikor a fekete terepjáróban a rendezőre váró társai észrevették, hogy mi folyik bent, addigra már Cooglert bilincsben hozták ki a járőrök.

TMZ

Az elmondások szerint, mikor az ügyintéző elindult, hogy végrehajtsa a tranzakciót, valamilyen hibát észlelt a számítógép, ekkor szólt a főnökének és jelezte, hogy szerinte a férfi ki akarja rabolni a bankot, majd riasztották a 911-et.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!