Feláldozhatók 4: 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia + az öregek - ifaktor
Stallone Megan Fox 50 Cent Andy García egy képen

50 cent a közösségi médiában osztott meg néhány képet új szerepéről a Feláldozhatók 4-ből.


Érkezik a Feláldozhatók 4, ez pedig azt jelenti, hogy itt az idő bekukkantani a szereposztásba. Legalábbis 50 Cent biztosan erre gondolt, mikor megosztotta képeit az új szerepéről. Egyelőre nem tudni, hogy a karakter jó, vagy rossz lesz-e, de elég masszívan néz ki a rapper legenda.

A következő képen, pedig valamit „bizonyítani kell".

50 Cent már a 2009-es Feláldozhatók filmben is szerepelt volna, de akkor le kellett mondania, ugyanis belevágott Dr.Dre és Eminemmel való közös munkájukba, ami a negyedik stúdió albumát jelentette az előadónak.

10 évvel később elkezdték a következő részt, amelynek premierje várhatóan 2022-ben lesz, valamikor. A film ugyanúgy teli lesz tűzdelve akcióhősökkel és veterán katonákkal.

A csapat fő része visszatér, így láthatjuk újra Sylvester Stallonet, Jason Stathamat, Dolph Lundgrent és Randy Couturet is. Hozzájuk csatlakozik most 50 Cent, Megan Fox, Andy García, Iko Uwais és még sokan mások.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!