Nem találnád ki, mi a luxusfeleség hobbija - ifaktor
Feleségek luxuskivitelben sorozat plakát

A Feleségek luxuskivitelben legújabb évadában ismerhettük Nagy Noémit, aki most Instagram-oldalán árulta el követőinek hobbiját. Egy igazán egyszerű dolog a szenvedélye.


Nagy Noémi sikeres üzletasszony, feleség és édesanya. A Feleségek luxuskivitelben című sorozatban szerzett népszerűsége után határozottan legismertebb divatterméke a magyar piacon a szívtáska. Gyakran kérdezik követői tőle, hogy ebben a dinamikus divatvilágban, hogyan képes kicsit kikapcsolni, milyen szenvedélye, hobbija van a luxusfeleségnek.

​Most ezt Noémi Instagram-oldalán meg is válaszolta. Elárulta, hogy imád sütni-főzni. A luxusfeleség igazán család centrikus hiszen véleménye szerint semmi sem fogható, ahhoz, amikor körbe ülik az asztalt, jókat esznek és beszélgetnek. Azt is megosztotta velünk, hogy egy ilyen menü elkészítésénél nagyon figyel a részletekre, mint a megfelelő bor kiválasztás vagy éppen a teríték és a dekoráció összehangolása.

Nagy Noémi bejegyzését ide kattintva érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!