Feng Ya Ou és szerelme elképesztő helyen lépett fel - ifaktor
Békefi Viki és FEng Ya Ou
Feng Ya Ou bevallota: nem a Sztárban Sztár alatt jöttek össze Békefi Vikivel
Instagram/@yaoufeng

Feng Ya Ou és szerelme elképesztő helyen lépett fel

Feng Ya Ounak és párjának, Békefi Viktóriának nem mindennapi körülmények között kellett fellépnie, ugyanis közel tíz méteres magasságból ereszkedtek le a közönség elé.


Feng Ya Ou a Sztárban Sztár című műsorban szerzett magának igazán nagy ismertséget. Sokat köszönhet a műsornak, többek közt szerelmét, Békefi Vikit, aki ugyanúgy versenyzőként szerepelt.

Az énekes azóta is a zenei pályán mozog és hol kedvesével, hol pedig egyedül ad ki új dalokat. Legutóbbi közös fellépésük alkalmával, azonban egy különleges helyszínen léptek fel, a Fővárosi Nagycirkuszban. Ya Ou és párja, Viktória közel tíz méter magasan adták elő a közönségnek legújabb közös dalukat.

,,Az első élményem a cirkuszi porondon egy 10 méter magasba emelkedő csilláron való lógás egy egyben éneklés volt. Azt az adrenalint, amit ez a helyzet adott meg tudnám szokni de talán jobb, ha alkalmi marad a dolog😄 Ennek ellenére egy óriási élménnyel gazdagodtunk, amit örökre a szívünkbe zárunk❤️ Köszönjük Vincze Tündinek ezt a hatalmas lehetőséget🙏🏽”

-írta Instagram-bejegyzésében az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!