Feng Ya Out két lány táncolja körbe, egyik sem a barátnője - ifaktor
Békefi Viki és FEng Ya Ou
Feng Ya Ou bevallota: nem a Sztárban Sztár alatt jöttek össze Békefi Vikivel
Instagram/@yaoufeng

Feng Ya Out két lány táncolja körbe, egyik sem a barátnője

Feng Ya Ou legújabb dala ismét a rajongók nagy kedvence lett. Az énekes egy új stílusban próbálta ki magát, és videóklipjében sem egyedül szerepel.

Pénteken jelent meg Feng Ya Ou legújabb dala egy videóklippel kísérve. Azonban ebben a dalban két fiatal lány, lenge öltözetben táncolja körbe az énekest. Békefi Vikivel még a Sztárban Sztár leszek című műsorban jöttek össze és már hosszú ideje alkotnak egy párt, de a lány nem szerepel a klipben.

,,A „néha a kevesebb több”jeligével döntöttünk a szereplők létszámáról a klipben. Nem akartuk a véletlenre bízni a videó hőfokát, ezért megkértem az ország legjobb táncosai közül két ismerősömet, hogy dobják fel a hangulatot. A lányok minden mozdulata egy egy vödör olaj a tűzre, a szó legjobb és legvagányabb értelmében.”

-írta Feng Ya Ou az Instagram-bejegyzésében.

A rajongók már most oda vannak Ya Ou új daláért. Az énekes egy tőle szokatlan stílusban mutatta meg magát, hiszen eddig főként acapella feldolgozásokkal foglalkozott. Mindenesetre úgy tűnik rendkívül élvezi ezt rossz fiús, vagányabb karaktert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!