Gigantikus koncertet tartott Majka & Curtis a hétvégén - ifaktor
Majka és Curtis a Szoborparkban fut.

Szeptember 25-én ünnepelte 30. születésnapját a Szerencsejáték Zrt.: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra léptek az ingyenes rendezvényen.Az este csúcspontja egyértelműen a két legnagyobb jelenlegi hazai sztár: Majka és Curtis szuperkoncertje volt.

Már a bejelentés is megért egy misét, ahogy szokták mondani, hiszen a rapperduó egy humoros videóban jelentették be, hogy ők is fellépnek egy exkluzív, egyedülálló szuperkoncerten a megújult szoborparkban a Puskás Ferenc Stadion „árnyékában".

Majka akkor azt mondta, hogy 40 ezer embert hívnak, ami végül majdnem be is jött, hiszen több mint 35 ezren ünnepelték a Szerencsejáték Zrt. születésnapját.

Legutóbb hasonló érdeklődést váltott ki a társaság 20. születésnapján fellépő Bryan Adams koncert is, bár ott talán még többen voltak – persze mégiscsak egy világsztárról beszélünk esetében.

A koncert ingyenes volt és tényleg egészen hihetetlen lehetett élőben, amikor majd 40 ezer ember énekelte Majkáék legnagyobb slágerét, a Belehalokot. Erről egy videót is megosztott a Sztárban Sztár leszek! mestere az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!