Az első fesztivál, ahová nem kérnek maszkot és igazolványt - ifaktor
coachella fesztivál amerikában

A rendezők bejelentették, hogy végre engedhetnek a koronavírus okozta szigorításokból, így a 2022-es fesztiválra nem kell az embereknek se maszk, se védettségi igazolvány.


Amerika egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Coachella rendezői úgy döntöttek, hogy engednek a COVID-19 okozta korlátozásokból és ennek megfelelően frissítették is a weboldalon található „Egészség és biztonság” menüpontjukat. Az itt olvasható közleményben olvasható, hogy a helyi irányelveknek megfelelően. nem fog kelleni se oltás, se maszk, se pedig védettségi igazolvány.

Ugyanakkor ezt a döntést bármikor felülbírálhatja a rendőrség, állami vagy városi önkormányzat intézkedései, de még a fellépők is. A rendezők pedig fenntartják maguknak a jogot, hogy változtassanak a jelenleg elképzelt szabályrendszeren, de az biztos, hogy a látogatás nem lesz kötelező oltáshoz kötve.

Ugyanakkor a weboldalon azért egy koronavírus elleni óvintézkedések betartására figyelmeztető szöveget is kitettek, amiben a maszkhasználat is ajánlott, de egyelőre nem kötelező!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!