Ezek lettek 2021 legnagyobb bevételt hozó filmjei - ifaktor
Pókember: Nincs hazaút.
2021-ben végre elkezdtek éledezni a mozik, így több nagyobb filmbemutatóra is sor kerülhetett.


A legnagyobb költésvetésű filmek javarészt sikeresek voltak a pénztáraknál, persze a kritikusok több alkotást sem kíméltek – csak a szokásos.

Pókember: Nincs hazaút

Az első helyet egy csak nemrég bemutatott film, az új Pókember mozi zsebelte be, amely brutálisan kezdett a filmszínházakban és ennek hála máris az első helyre ugrott a listán. Egyesek szerint akár 1,5 milliárd dolláros bevételre is van esélye – jelenleg 880 milliónál jár.

James Bond: Nincs idő meghalni

A Covid-járvány miatt sokáig halasztgatták az új Bond-film bemutatóját, de a számok azt mutatják, hogy a készítőknek így sem lehet okuk panaszra. A film a második helyen landolt, és összesen 774 millió dollár bevételt termelt máig, noha sokak szerint nem a legjobban eltalált kalandja lett a 007-esnek, akinek szerepében utoljára láthattuk Daniel Craiget.

Halálos iramban 9

Az harmadik helyen a Halálos iramban sorozat legújabb filmje végzett, ami világszerte 726 millió dolláros bevételt hozott a konyhára mindeddig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!