Valósággá válik a film, amire mindenki régóta epekedve vár? - ifaktor
Tobey Maguire a Pókember filmben

Amennyiben ezt a filmet megrendezik, úgy az egyik legtutibb régi emléket fogja felidézni, minden 2000-es években filmezős ember számára.


Azt követően, hogy Toby Maguire visszatért a legújabb Pókemberben, a rajongók azonnal konspirálni kezdtek, hogy vajon akkor lesz-e a régi idők emlékére, egy sima Pókember 4 is? Miután a Marvel legújabb filmjét, a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet megrendezte az a rendező, aki az összes Pókember filmet, a következőket mondta:

„Rá kellett jöjjek, hogy miután megrendeztem a Doctor Strange filmet, minden lehetséges a Marvel-univerzumban. Szeretem Tobeyt, szeretem Kirsten Dunstot is. Úgy hiszem, hogy minden lehetséges. Egyelőre nincs még tervem, vagy sztorim. Azt sem tudom, hogy a Marvel egyáltalán érdekelt lenne most egy ilyenben. Nem tudom, hogy hogyan vélekednek erről. De rendkívül csábítóan hangzik. Még ha nem is egy Pókember film lenne, akkor is imádnám, ha újra Tobeyval dolgozhatnék együtt egy másik szerepben.”

- mondta Sam Raimi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!