Itt a karácsonyi horrorfilm ajánlónk - ifaktor
Karácsonyi lidércnyomás film jelenet
Unod már, hogy mindig csak a vidám, mosolygós, happy endes filmek mennek a tévében? Szeretnél már egy kis akciót látni és libabőrös lenni a félelemtől? Akkor most cikkünkből ötletet meríthetsz az esti borzongáshoz.


Krampusz (2015)

A film főszereplője, Max teljesen kiábrándul a karácsonyból, miután azt látja, hogy az ünnepi készülődés és a családi vacsora inkább feszültséget okoz. Ezzel azonban nemcsak magára, hanem az egész családjára rászabadítja a karácsony ősi démonát, a Krampuszt.

Karácsonyi lidércnyomás (1993)

A történet szerint Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack beleunt a sok kötelező rémisztgetésbe, így ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol elrabolja a Télapót és elveszi a munkáját.

Karácsonyi horrormese (2015)

Az előző karácsony alkalmával történt gyilkosság után nyomoz egy csapat középiskolás fiatal. Ebben a filmben megjelennek gonosz szellemek, zombi elfek még maga a Krampusz is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Related Articles Around the Web