Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében

Bár az online film és sorozatszolgáltatók már leszorítják a piacról a tévécsatornák programjait, mi mégis találtunk pár filmet, amiket érdemes lehet a tévében nézned a hétvégén.


Johnny English újra lecsap

A Johhny English egy 2018-ban bemutatott brit-francia fantasztikus akció-vígjáték. Ez a film széria harmadik része, amely követi a 2011-es Johhny English újratöltve című filmet. Ezt a filmet szombat este a Tv2 csatornáján 20:00-tól láthatod.

Harry Potter és a Főnix Rendje

Nagy valószínűséggel nem sok olyan ember él a bolygón, aki ne ismerné a Harry Potter film sorozatot. Minden idők egyik legjobb fantasy műfajú filmje. A Harry Potter és a Főnix rendje részt a Viasat 3 csatornáján láthatod, szombat este 21:00-tól.

Joker

A Joker 2019-ben bemutatott amerikai filmdráma, pszichológiai thriller Todd Phillips rendezésében. A Jokert alakító színész, Joaquin Phoenix a 92. Oscar-gálán elnyerte a filmben nyújtott alakításáért az év legjobb férfi szereplője díját. A filmet pedig vasárnap este nézheted meg az RTL Klub csatornáján este 22:00-tól.

A szürke ötven árnyalata

A szürke ötven árnyalata 2013-ban debütált amerikai romantikus dráma. Dakota Jonhson és Jamie Dornan főszereplésével válik csak igazán pikánssá a film. Vasárnap este a Tv2 csatornáján láthatod, 22:25-től.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!