Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében - ifaktor
Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében
white printer paper with black texts
Photo by GR Stocks on Unsplash

Ezeket a filmeket érdemes megnézned hétvégén a tévében

Persze az online sorozat és filmszolgáltatók már kezdik letaszítani a trónról a kereskedelmi csatornákat, mi azonban még mindig látjuk a varázsát a reklámokkal teletűzdelt filmeknek is. Ezeket a filmeket mindenképp érdemes megnézned a tévében.


Amilyen bosszantó tud lenni néha, hogy reklámok szakítják félbe kedvenc filmünket, annyira hasznos is sokszor. Például ha a literes kóla megivása után szeretnénk egy mosdószünetet tartani, vagy ha elfogyott a popcorn, amit újra kell készítenünk. Összegyűjtöttük, hogy milyen filmekért érdemes átkapcsolnod hétvégén a Netflixről a tévére.

Förtelmes főnökök 2.

Holnap este a Viasat 3 rengeteg fantasztikus filmmel szolgál, így akár már délután háromtól oda kapcsolhatunk. Az abszolút kedvencünk azonban a Förtelmes főnökök 2. lett, ami 21:00-tól látható a Viasat 3 csatornáján.

L'ecsó

Ha az őrült vígjáték helyett egy családiasabb, gyerekbarát tartalmat néznél inkább, akkor kapcsolj a Cool csatornájára 20:45-re, ahol egy örök klasszikus mesefilmet láthatsz, a L'ecsót.

Őrült, dilis, szerelem

Vasárnap esti levezetésként el se tudunk képzelni ennél az aranyos, romantikus filmnél jobbat. Az Őrült, dilis, szerelem vasárnap este 21:00-kor kezdődik a Viasat 3 csatornáján.

Elhajlási engedély

Ha a fárasztó hetedet sokkal inkább egy szórakoztató, humoros vígjátékkal zárnád, akkor az abszolút legjobb választás vasárnap este a Cool csatornájára kapcsolni 21:00-kor és megnézni az Elhajlási engedély című filmet. Hidd el, nevetésben nem lesz hiányod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!